Ajankohtaista

Koeostaja: Tulppaaneja Tampereelta

Asiakaspalvelutöissä ennen eläkepäiviään työskennellyt ja työpaikallaankin mystery shopping -laadunvalvontaan tottunut koeostaja kävi Länsi-Tampereella ostamassa tulppaanikimpun kahvipöytäänsä.

Kilpailukykyä vuoteen 2017

Olkoon kuluva vuosi puutarha- ja maatalousyrittäjille kilpailukykyinen. Uudet työehtosopimukset tälle vuodelle on solmittu kyseisen sopimuksen mukaisina myös Maaseudun Työnantajaliiton sopimusaloilla.

Verkostoitumalla saa enemmän

Yrittäjä Merja Lohisalo laittoi kukkia ja vintagetuotteita myyvän yrityksensä konseptin uusiksi. Florencian tuote on viikonloppukimppu, jota on myynnissä yhteistyökumppaneillakin.

Puutarha-alan paras työpaikka on löytynyt!

Puutarha&kauppa pyysi 20-vuotisjuhlan kunniaksi puutarha-alan väkeä ehdottamaan ja perustelemaan heidän mielestään parasta alan työpaikkaa. Voittaja on Kaijansinkon Puutarha Lahdesta!

Paketteihin ostetaan marjaisia makuja

Glögit, hillot ja mehut ovat suosittuja lahjoja tai oman juhlapöydän antimia. Kotimaisia lähellä valmistettuja herkkuja arvostetaan ja ostetaan. 

Näin myyt enemmän!

Vuoden paras sesonki on käsillä. Nyt on hyvä hetki puhua henkilökunnan kanssa tärkeimmästä työtehtävästä: myymisestä. Jutun luettuasi saat myyntiin takuuvarmasti vauhtia.

P&k Innovaatiopalkinto 2016 Robert Jordasille

Puutarha&kauppa-lehden myöntämän, kautta aikain ensimmäisen Innovaatiopalkinnon saaja on kauppapuutarhuri Robert Jordas Lapinjärveltä.

Vihervuosi päättyy, mutta asia pysyy

Jokaisen vuoden pitäisi olla Vihervuosi, totesi Sirpa Pietikäinen, Viherympäristöliiton hallituksen puheenjohtaja. Seuraavaksi tähdätään Euroopan laajuiseen Vihervuoteen 2020.

Omatarhuri antaa asiakkaiden osallistua vihertöihin

Taloyhtiöille talkoopalvelu, asiakas mukaan pihalle, ketjukaupan myyjille koulutusta – Omatarhuri haluaa innostaa pihan pariin. Kurpitsojen aikaa

Kurpitsamarkkinat ovat kuumimmillaan näin lokakuussa. Kun koko vuonna kurpitsoja ostetaan noin 0,7 miljoonaa kiloa, ajoittuu niistä syys–lokakuulle lähes puoli miljoonaa kiloa.

Komeita kukannäköisiä kukkia

Kesäkuun FlowerTrialseissa oli tarjolla kauniita kukkivia kasveja isoihin ruukkuihin ja maisemointiin. Useiden lajien kukkakoko kasvaa edelleen ja näyttävyyttä haetaan rohkeilla väreillä.

Aika

Tuntuuko, että aina sitä aikaa on liian vähän, vai onko joskus aika todella pitkä? Miten se voikin niin venyä, vaikka kaiken järjen mukaan joka vuorokaudessa on suurin piirtein sama määrä tunteja?

Tilaa uutiskirje

Uuutiskirjeessä saat lehden ilmestymispäivänä maistiaisia uusimmasta lehdestä.
P&k uutiskirje ilmestyy 21 kertaa vuodessa.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mikäli haluat tilata lehden, voit tilata sen tästä.

Puutarha&kauppa

Puutarha&kauppa kertoo ajankohtaiset uutiset ja kuulumiset koko alalta. Ammattitaitoisen, puutarha-alaan perusteellisesti perehtyneen toimituksen verkostot ulottuvat laajalle ja tuottavat jatkuvasti uutta tietoa lukijoille meiltä ja maailmalta.