Avant Tecno Oy valittiin Huippuosastoksi Lepaalla 2017

Puutarha&kauppa-lehti valitsi Lepaa2017-näyttelyn Huippuosastoksi Avant Tecno Oy:n. Tunnustus mainiosta kaupallisesta vireestä jaettiin nyt kahdeksannen kerran.

Puutarha&kauppa-lehti valitsi Lepaa2017-näyttelyn Huippuosastoksi Avant Tecno Oy:n. Tunnustus mainiosta kaupallisesta vireestä jaettiin nyt kahdeksannen kerran.

Avant Tecno oli valmistautunut näyttelyyn lähettämällä runsaasti asiakaskutsuja, ilmoittamalla näyttelyoppaassa ja tuottamalla tiedotteen medialle. Lepaalla yritys tavoittelee ja tavoittaa laajan asiakaskunnan puutarha- ja viheralalta.

Laajalla näyttelyosastolla oli esillä monipuolinen valikoima tuotteita, joista kauko-ohjattava kaivuri sai näyttelyn virallisen uutuustuotetunnuksen. Työnäytökset toivat osastolle toimintaa ja kävijöitä, ja vauhdikas esittelyvideo jopa naulitsi katsojan paikoilleen. Osasto oli myös hyvä esimerkki siitä, miten ulko-osastolle voidaan rakentaa erilaisia tiloja eri tarkoituksiin, koneiden katselusta avoimen taivaan alla aina rauhalliseen, sisätilaa vastaavaan neuvottelutilaan.

Avant Tecno

Kuvassa vasemmalta Erkki Lahtinen, Hanna Niemenlehto, Markku Kahari, Jukka Kytömäki, Tapio Torkkel,
Lauri Sahlstedt (Avant-asiakas) ja Antti Sareela (Leguan Lifts Oy).

Tilaa uutiskirje

Uuutiskirjeessä saat lehden ilmestymispäivänä maistiaisia uusimmasta lehdestä.
P&k uutiskirje ilmestyy 21 kertaa vuodessa.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mikäli haluat tilata lehden, voit tilata sen tästä.

Puutarha&kauppa

Puutarha&kauppa kertoo ajankohtaiset uutiset ja kuulumiset koko alalta. Ammattitaitoisen, puutarha-alaan perusteellisesti perehtyneen toimituksen verkostot ulottuvat laajalle ja tuottavat jatkuvasti uutta tietoa lukijoille meiltä ja maailmalta.