Toimittajan terveiset: Paistaa se päätteellekin

Kesäkuun vaihtuessa huomasin, ettei toukokuinen toimistoelämä tänä vuonna ollutkaan kurjaa. Vaikka sisällä istunkin, tietokoneeni on täynnä kukkia, vihanneksia, viljelmiä.

Minna Rantala web

 

Toimittajan terveiset: Paistaa se päätteelläkin

Minna Rantala, Kauppapuutarhaliitto ry:n viestintäpäällikkö

Mittari on kahdenkymmenen paremmalla puolella, aurinko tulee sisään vaikka väkisin, koulujen ovet sulkeutuvat, ikkunan takana ihmisiä jäätelötötteröt huulillaan. Ja minä tönötän tietokoneella. Jokainen elämäni touko–kesäkuun vaihde on ollut minulle vaikeinta aikaa istua toimistossa tai päntätä tentteihin. Kesä alkoi, mieli halajaa ulos.

Kesäkuun vaihtuessa huomasin, ettei toukokuinen toimistoelämä tänä vuonna ollutkaan kurjaa. Vaikka sisällä istunkin, tietokoneeni on täynnä kukkia, vihanneksia, viljelmiä. Vaikka olen sisällä, mieleni ja työni on kesäkukissa, tuoreissa tomaateissa, juhannusyrteissä. Kuten viime numerossamme Keskon Saara Välimäki oivasti totesi: koneenkin takana kasvit ovat inspiroivin tuoteryhmä.

Ei sillä, etteikö kesäloma jo houkuttelisi, mutta onhan puutarha-ala nyt paras paikka ihmisen puurtaa!

Tilaa uutiskirje

Uuutiskirjeessä saat lehden ilmestymispäivänä maistiaisia uusimmasta lehdestä.
P&k uutiskirje ilmestyy 21 kertaa vuodessa.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mikäli haluat tilata lehden, voit tilata sen tästä.

Puutarha&kauppa

Puutarha&kauppa kertoo ajankohtaiset uutiset ja kuulumiset koko alalta. Ammattitaitoisen, puutarha-alaan perusteellisesti perehtyneen toimituksen verkostot ulottuvat laajalle ja tuottavat jatkuvasti uutta tietoa lukijoille meiltä ja maailmalta.