Puutarha-alan paras työpaikka on löytynyt!

Puutarha&kauppa pyysi 20-vuotisjuhlan kunniaksi puutarha-alan väkeä ehdottamaan ja perustelemaan heidän mielestään parasta alan työpaikkaa. Voittaja on Kaijansinkon Puutarha Lahdesta!

Kaijansinkon Puutarhan väki palkittiin Lepaan näyttelyn yhteydessä elokuussa.

 

Puutarha-alan paras työpaikka 2017 on Kaijansinkon Puutarha Lahdesta!

Puutarha&kauppa pyysi 20-vuotisjuhlan kunniaksi puutarha-alan väkeä ehdottamaan ja perustelemaan heidän mielestään parasta alan työpaikkaa. Ja niitähän löytyi! 

Puutarha-alan parhaaksi työpaikaksi 2017 valittiin Lahdessa sijaitseva Kaijansinkon Puutarha Oy.  Voittajan valitsi Puutarha&kauppa -lehden toimitus. Palkinto jaettiin ensimmäistä kertaa.

Voiton vieneen Kaijansinkon Puutarhan yrittäjinä ovat Marko, Sari ja Kalle Kaijansinkko. Puutarha on perustettu 1977, ja se työllistää kaudesta riippuen noin 12 henkilöä omistajaperheen lisäksi. 

Työntekijät kehuivat työpaikkaansa niin ihanaksi paikaksi, ettei sieltä haluaisi lähteä työpäivän jälkeen pois. Myös asiakkaat ovat huomanneet, että työntekijät viihtyvät. Maine on kiirinyt myös niin, ettei työntekijöitä tarvitse varsinaisesti hakea, vaan oikeanlaiset ihmiset hakevat yritykseen töihin. 

Tilaa uutiskirje

Uuutiskirjeessä saat lehden ilmestymispäivänä maistiaisia uusimmasta lehdestä.
P&k uutiskirje ilmestyy 21 kertaa vuodessa.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mikäli haluat tilata lehden, voit tilata sen tästä.

Puutarha&kauppa

Puutarha&kauppa kertoo ajankohtaiset uutiset ja kuulumiset koko alalta. Ammattitaitoisen, puutarha-alaan perusteellisesti perehtyneen toimituksen verkostot ulottuvat laajalle ja tuottavat jatkuvasti uutta tietoa lukijoille meiltä ja maailmalta.