Lepaan huippuosasto 2017 on Avant Tecno Oy:llä

Avant Tecno Oy valittiin Huippuosastoksi Puutarha&kauppa-lehti valitsi Lepaa2017-näyttelyn Huippuosastoksi Avant Tecno Oy:n. Tunnustus mainiosta kaupallisesta vireestä jaettiin nyt kahdeksannen kerran.

Avant Tecno Oy valittiin Huippuosastoksi

Puutarha&kauppa-lehti valitsi Lepaa2017-näyttelyn Huippuosastoksi Avant Tecno Oy:n. Tunnustus mainiosta kaupallisesta vireestä jaettiin nyt kahdeksannen kerran.

Avant Tecno oli valmistautunut näyttelyyn lähettämällä runsaasti asiakaskutsuja, ilmoittamalla näyttelyoppaassa ja tuottamalla tiedotteen medialle. Lepaalla yritys tavoittelee ja tavoittaa laajan asiakaskunnan puutarha- ja viheralalta.

Laajalla näyttelyosastolla oli esillä monipuolinen valikoima tuotteita, joista kauko-ohjattava kaivuri sai näyttelyn virallisen uutuustuotetunnuksen. Työnäytökset toivat osastolle toimintaa ja kävijöitä, ja vauhdikas esittelyvideo jopa naulitsi katsojan paikoilleen. Osasto oli myös hyvä esimerkki siitä, miten ulko-osastolle voidaan rakentaa erilaisia tiloja eri tarkoituksiin, koneiden katselusta avoimen taivaan alla aina rauhalliseen, sisätilaa vastaavaan neuvottelutilaan.

Tilaa uutiskirje

Uuutiskirjeessä saat lehden ilmestymispäivänä maistiaisia uusimmasta lehdestä.
P&k uutiskirje ilmestyy 21 kertaa vuodessa.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mikäli haluat tilata lehden, voit tilata sen tästä.

Puutarha&kauppa

Puutarha&kauppa kertoo ajankohtaiset uutiset ja kuulumiset koko alalta. Ammattitaitoisen, puutarha-alaan perusteellisesti perehtyneen toimituksen verkostot ulottuvat laajalle ja tuottavat jatkuvasti uutta tietoa lukijoille meiltä ja maailmalta.