Vuoden asiantuntija 2019 on Jari Poutanen

Puutarha&kauppa-lehden Vuoden asiantuntija -palkinnon sai 2019 Ruokaviraston kasvinterveysyksikön ylitarkastaja Jari Poutanen. Hän on jakanut asiantuntemustaan puutarha-alan ammattilaisille Puutarha&kauppa-lehden välityksellä vuodesta 2008.

jari

Vuoden asiantuntija -palkinto jaettiin 2019 Kauppapuutarhaliiton 100. vuosikokouksen yhteydessä Aulangolla Hämeenlinnassa.

Puutarha&kauppa-lehden Vuoden asiantuntija -palkinnon sai 2019 Ruokaviraston kasvinterveysyksikön ylitarkastaja Jari Poutanen. Hän on jakanut asiantuntemustaan puutarha-alan ammattilaisille Puutarha&kauppa-lehden välityksellä vuodesta 2008. Poutanen on kirjoittanut lukuisia kasvihuoneviljelyyn ja kasvinterveyteen liittyviä asiantuntija-artikkeleita, sekä toiminut asiantuntija useissa Puutarha&kauppa-lehden toimittajien kirjoittamissa artikkeleissa. Jari Poutanen vastaa aina auliisti ja luotettavasti toimittajien kysymyksiin. Hän on myös tuttu – ja rohkeakin – esiintyjä lukuisissa puutarha-alan ammatilaistapahtumissa.

Vuoden asiantuntija -palkitut

2018 Sirkka Juhanoja, vanhempi tutkija, Luonnonvarakeskus
2017 Terhi Suojala-Ahlfors, vanhempi tutkija, Luonnonvarakeskus
2016 Heini Koskula, markkinointi ja neuvonta, Biotus Oy
2015 Anu Koivisto, talousasiantuntija, Luonnonvarakeskus
2014 Jarmo Lemström, hankintajohtaja, Schetelig Oy
2013 Päivi Parikka, tutkija, MTT
2012 Tuomo Tuovinen, tutkija, MTT
2011 Marja-Leena Lahdenperä, tutkimus- ja kehityspäällikkö, Lallemand Plant Care / Verdera Oy

Tilaa uutiskirje

Uuutiskirjeessä saat lehden ilmestymispäivänä maistiaisia uusimmasta lehdestä.
P&k uutiskirje ilmestyy 21 kertaa vuodessa.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mikäli haluat tilata lehden, voit tilata sen tästä.

Puutarha&kauppa

Puutarha&kauppa kertoo ajankohtaiset uutiset ja kuulumiset koko alalta. Ammattitaitoisen, puutarha-alaan perusteellisesti perehtyneen toimituksen verkostot ulottuvat laajalle ja tuottavat jatkuvasti uutta tietoa lukijoille meiltä ja maailmalta.