20 numeroa vuodessa. Seuraava lehti ilmestyy 27.11.

Puutarha&kauppa-lehti valitsi näyttelyn Huippuosaston nyt yhdeksännen kerran. Tunnustus myönnetään mainiosta kaupallisesta vireestä, ja tänä vuonna tällainen meininki oli Schetelig Oy:n laajalla osastolla. Ryhmäkasveja ja viljelytarvikkeita pursuavissa teltoissa kävikin kunnon kuhina heti näyttelyn alusta saakka.

Scheteligillä oli valmistauduttu näyttelyyn vuoden päivät tiimillä, johon kuuluu myynnin ja markkinoinnin asiantuntijoita. Näyttelyosaston sijaintia oli suunniteltu jo viime syksynä yhdessä näyttelyn järjestäjien kanssa. Asiakaskutsukortteja Schetelig lähetti runsaasti. Uutuustuotteita oli useasta tuoteryhmästä, ja kaksi uutuustuotetta sai myös virallisen uutuustuote-merkinnän. Mainos näyttelyoppaassa kertoi näyttelyosallistumisesta jo ennakkoon. 

Puutarhurien tukkuliike Schetelig Oy tavoitteli ja tavoitti Lepaalla etenkin kauppapuutarhureita, mutta myös marjan- ja omenanviljelijöitä sekä viheralan ammattilaisia. Lisäksi Scheteligillä kuunneltiin mielellään, mitkä kukat ja värit puutarhaharrastajia ensi keväänä kiinnostavat.

Schetelig huippuosasto2018

Scheteligin iloinen tiimi valmiina toiseen näyttelypäivään.