Pitkäaikaiset
15.10 asti IGA Berlin 2017, Saksa, puutarha- ja puistonäyttely, iga-berlin-2017.de

Elokuu
23.–26. Plantarium, Boskoop, Hollanti, taimistoalan ammattinäyttely, plantarium.nl 
30. Kauppapuutarhaliiton ryhmäkasvikurssi, Oulu, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
31.8.–2.9. Green is life, Varsova, Puola, taimistoalan ammattinäyttely, greenislife.pl

Syyskuu
3.–5. SpogaGafa; Köln, Saksa, puutarhakaupan ammattinäyttely, spogagafa.com
6. Kauppapuutarhaliiton ryhmäkasvikurssi, Jyväskylä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
13. Kauppapuutarhaliiton ryhmäkasvikurssi, Turku, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
14. Puutarha-alan Tasepäivä, Helsinki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lokakuu
31. Kauppapuutarhaliiton vuosikokous, Tampere, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Marraskuu
1. Uuden Tekniikan Päivä UTP, Tampere, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Jos sinulla on mielestäsi tälle palstalle sopiva, valtakunnallinen tai kansainvälinen ja kaikille avoin tapahtuma, niin lähetä siitä tiedot osoitteella:
Puutarha&kauppa, Toimitus/tapahtumat, Larin Kyöstin tie 6 00650 Helsinki tai sähköpostilla pk.toimitus @hortimedia.fi. Toimitus päättää julkaisemisesta.